Ordu'lu Sehidin Aci Haberi Baba Evine Ulasti

Pençe-Kilit Harekati’nda Kuzey Irak’ta hain terör örgütlerince yerlestirilen el yapimi patlayicinin infilak etmesi sonucu Ordu Ünye ilçesi nüfusuna kayitli Uzman Çavus Gökhan Demir’in aci haberi baba evine ulasti.

Ordu'lu Sehidin Aci Haberi Baba Evine Ulasti
Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 11 Haziran 2022 tarihinde, teröristler tarafindan önceden yerlestirilen el yapimi patlayicinin (EYP) patlamasi sonucu Ünyeli Uzman Çavus Gökhan Demir, yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayarak sehit oldu. Sehit Gökhan Demir’in aci haberi Ünye’nin Inkur Mahallesi’nde bulunan baba evine ulasti.

Sehidin baba evine Türk bayragi asilirken, sehidin babasi Yasar, annesi Suriye, kardesleri ve yakinlarini askeri yetkililer teselli etmeye çalisti. Esi Seda Demir ile evli olan sehit Gökhan Demir’in, Eylül (7) ve Doruk (5) adinda iki çocugu bulundugu ögrenildi. Sehit Demir’in cenazesinin, yarin ögle vakti kilinacak cenaze namazin ardindan Inkur Mahallesi mezarliginda topraga verilecegi belirtildi. 5 kardesten en küçügü oldugu ögrenilen sehidin esinin ve çocuklarinin da Diyarbakir’da oldugu ögrenildi.

Aci haberi paylasan Ordu Valisi Tuncay Sonel, sosyal medya hesabindan, "Pençe-Kilit Harekatinda K. Irak’ta alçak bölücü terör örgütlerince yerlestirilen EYP’nin infilak etmesiyle sehit olan Ordu Ünyeli Is.Uzman Çavus Gökhan Demir evladimiza Allah’tan rahmet; ailesine, sevdiklerine, milletimize sabir ve bas sagligi dileriz. Mekani cennet olsun." paylasiminda bulundu.

Ordu Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Mehmet Hilmi Güler ise yaptigi paylasimda, “Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde alçak teröristler tarafindan yerlestirilen EYP’nin patlamasi sonucu, sehit olan Ordu Ünyeli hemsehrimiz Uzman Çavus Gökhan Demir’e Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabirlar diliyorum. Mekani cennet olsun. Milletimizin basi sag olsun” ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA