Kayip 2 Gence Ait Sabah Saatlerinde Izler Bulundu

Denizli’de 3 gündür haber alinamayan 2 genç için baslatilan arama çalismalarinda ormanlik alanda, jandarmaya ait iz takip köpegi tarafindan izler bulundu. Sabah saatlerinde baslayan arama çalismalari devam ediyor.

Kayip 2 Gence Ait Sabah Saatlerinde Izler Bulundu


Olay, Serinhisar ilçesi Yenice Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; 9 Haziran 2022 Persembe günü Acipayam ilçesinde yasayan 19 yasindaki Ismail Yalçin, Serinhisar’da bulunan 17 yasindaki Hasan Akköse ile bulusarak kent merkezine gitti. Bir süre sonra aileler gençlerden haber alamamasi üzerine karakola giderek kayip basvurusunda bulundu.

En son 2 genç Serinhisar’a giris yapti

Jandarma ekipleri baslattigi arama çalismalarinda 2 gencin bir otomobille 9 Haziran 2022 Persembe günü Denizli kent merkezine gittigini ve araçla geri Serinhisar ilçesine giris yapildigini tespit etti. Ilçede yapilan arama çalismalarinda otomobilin ormanlik bölgeye gittigini belirledi.

Kayip gençlerden izlere rastlandi

Jandarma, Denizli Il Afet ve Acil Durum Müdürlügü (AFAD) ve sivil toplum kuruluslari bölge haritasi üzerinde Tavas, Acipayam ve Serinhisar ilçelerinin kesisim noktalarinda, dün aksam saatlerine kadar arama çalisma faaliyeti gerçeklestirdi. Sabahin erken saatlerinde çalismaya baslarken, Jandarma iz takip köpegiyle faaliyetine devam etti. Iz takip köpegi tarafindan Yenice Mahallesi ormanlik alani içerisinde Ismail Yalçin (19) ve Hasan Akköse’ye (17) ait izler buldu. Ormanlik yolda 2 gencin görüldügü otomobilin bulundugu ve yakininda kan izlerine benzer bulgulara rastlanildigi iddia edildi.
Kaynak: İHA