Hastanede Darp Olayina Karisan Kamu Görevlisi Görevden Uzaklastirildi

Karabük Valiligi, Safranbolu ilçesinde bulunan hastanede bazi hasta ve saglik çalisanlarini darp ettigi iddia edilen kamu görevlisinin görevden uzaklastirildigi bildirdi.

Hastanede Darp Olayina Karisan Kamu Görevlisi Görevden Uzaklastirildi
Edinilen bilgiye göre, S.B. isimli sahis kolundaki derin kesikler dolayisiyla Safranbolu Devlet Hastanesi Acil Servisine getirildi.

Burada ilk müdahalesi yapilan sahis Egitim ve Arastirma Hastanesine sevki yapildigi sirada hasta yakinlari ile tartismaya basladiktan sonra kendisini sakinlestirmeye çalisan doktor, hemsire ve güvenlik görevlisine sözlü ve fiili saldirida bulundu. Durumun ihbar edilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri sahsi gözaltina alirken, olayla ilgili sorusturma baslatildi.

Karabük Valiligi olayla ilgili açiklama yapti. Sahsin kamu görevlisi oldugunun ifade edildigi açiklamada, "Kamu görevlisi olmasi nedeniyle hakkinda idari sorusturma baslatilmis olup, valiligimiz tarafindan sorusturma müddetince görevden uzaklastirilmistir. Görevleri basinda sözlü ve fiili siddete maruz kalan tüm saglik çalisanlarimiza geçmis olsun dileklerimizi iletiriz" denildi.
Kaynak: İHA