Cumhurbaskani Erdogan Onay Verdi Açiklamasi Sakarya'da Büyük Festival Basliyor

’Dünya Bisiklet Sehri’ unvanli Sakarya’yi dünya markasi yapmak ve organizasyonlari taçlandirmak için hazirliklarina baslanan ‘Sakarya Uluslararasi Bisiklet Festivali’ projesi Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan tarafindan onaylandi

Cumhurbaskani Erdogan Onay Verdi Açiklamasi Sakarya'da Büyük Festival Basliyor
Sakarya Büyüksehir Belediyesi, sehri dünyaya tanitmak için büyük bir kararlilikla çalisiyor. Bu çerçevede baskan Yüce’nin ’Dünya Bisiklet Sehri’ unvaniyla sehri bir dünya markasi yapmak ve organizasyonlari taçlandirmak için hazirlanmasi konusunda hassasiyet gösterdigi ‘Sakarya Uluslararasi Bisiklet Festivali’ projesi Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan tarafindan onaylandi. Erdogan’in imzasiyla Cumhurbaskanligi himayelerine alinan proje, baskan Ekrem Yüce’nin üzerinde büyük özveriyle çalistigi projelerden bir tanesiydi. Agustos ayinda Avrupa’nin en büyük bisiklet tesislerinden bir tanesi olan Ayçiçegi Bisiklet Vadisi’nde start alacak UCI’nin dünya yarislari, gerçeklestirilecek festivalle renklenecek. Festival, vadi alaninda konser, etkinlikler ve gösterilerle geçecek.

“Sakarya’nin artik sehrin sembolü olan bisiklet alaninda uluslararasi bir festivali var”

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’a tesekkür eden Yüce, "Tüm çalismalarimiz bittiginde onay makamina teslim ettik. Ekibimizle birlikte üzerinde çalistigimiz proje Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan tarafindan onaylandi ve Cumhurbaskanligi Idari Isler Baskani Metin Kiratli tarafindan imzalandi. Cumhurbaskanligi Sözcümüz Ibrahim Kalin, özel kalemi Hasan Dogan, Iletisim Baskani Fahrettin Altun ve Idari Isler Baskani Metin Kiratli’ya ayri ayri tesekkür ediyorum. Kendilerine bizlere sunduklari imkanlar ve verdikleri moral sebebiyle sükranlarimi arz ediyorum. Sakarya’nin artik sehrin sembolü olan bisiklet alaninda uluslararasi bir festivali var. Bu festivalle her yil dünyanin dört bir yanindan gelen misafirleri agirlayacagiz, spor dostlariyla tanisacagiz. Sehrimize markalasma anlaminda deger katacak bu projenin tüm ayrintilarini insallah yakin zamanda açiklayacagiz" dedi.

Kaynak: İHA