Büyüksehir Engelli Çocuk Mola Evi'nde Yaz Atölyeleri Basladi

Adana Büyüksehir Belediyesi Saglik ve Sosyal Hizmetler Daire Baskanligi Engelli Hizmetler Sube Müdürlügü’ne bagli Engelli Çocuk Mola Evi’nde özel gereksinimli çocuklara yönelik çesitli atölye çalismalari gerçeklestiriliyor.

Büyüksehir Engelli Çocuk Mola Evi'nde Yaz Atölyeleri Basladi
Haftada 1 gün olarak baslayan ve sonraki aylarda haftada 3-4 güne çikarilmasi planlanan faaliyetlerde özel gereksinimli çocuklar servislerle evlerinden alinarak, tercih ettikleri atölyelerde resim, el sanatlari, müzik, bez bebek, boncuk ve taki yapimi, ebru boyama ve pasta yapimini gibi çalismalari uzman ögretmen ve egiticilerle birlikte gerçeklestirilecek.

Malzemeler Adana Büyüksehir Belediyesine bagli ekipler tarafindan temin edilecek ve özel gereksinimli çocuklar etkinlik bitiminde servislerle evlerine birakilacak. Atölye çalismalari ve egitim süresince saglik memuru, psikolog, PDR uzmani ve çocuk gelisim uzmani çocuklarin yaninda bulunacak. Özel gereksinimli çocuklarin üretimleri 2022-2023 Egitim - Ögretim Dönemi baslangicinda Adana Büyüksehir Belediyesi Tiyatro Fuayesi’nde sergilenecek.
Kaynak: İHA