KTO Karatay Üniversitesinden YKS Semineri

Konya Ticaret Odasi (KTO) Karatay Üniversitesi, merkez Karatay Ilçe Belediyesi ve Karatay Ilçe Milli Egitim Müdürlügü is birligi ile YKS’ye girecek ögrenci ve mezunlarin velilerine yönelik “Basarmak Genlerimizde Var: YKS’de Aile ile Basarmak” konulu program düzenlenecek.

KTO Karatay Üniversitesinden YKS Semineri
Yüksekögretim Kurumlari Sinavi’na (YKS) basvuran aday sayisi bu yil 3 milyon 243 bin 425 olarak gerçeklesti ve sinava rekor sayida basvuru oldu. 18-19 Haziran 2022 tarihlerindeki sinavin yaklasmasiyla birlikte üniversite adaylarindaki stres de artmaya basladi.

YKS’ye sayili günler kala, sinava hazirlanan adaylarin kaygilarini azaltmak ve motivasyonlarini artirmak amaciyla ailelere yönelik olarak, yarin saat 20.30’da KTO Karatay Üniversitesi Merkez Kampüsü C Blok Konferans salonunda “Basarmak Genlerimizde Var: YKS’de Aile ile Basarmak” konulu ücretsiz program düzenlenecek. KTO Karatay Üniversitesi, Karatay Belediyesi ve Karatay Ilçe Milli Egitim Müdürlügü is birligi ile gerçeklestirilecek programda, KTO Karatay Üniversitesi Sosyal ve Beseri Bilimler Fakültesi Psikoloji Bölümü akademisyenlerinden Dr. Ögr. Üyesi Hatice Harmanci “Üniversite Adayinin Ebeveyni Olmak”, KTO Karatay Üniversitesi Egitmeni Ahmet Gözüaçik ise “Birlikte Basarmak” konulu seminer verecek.
Kaynak: İHA