Duygu Sömürüsü Için Her Yolu Deniyorlar

Birçok vatandasa duygu sömürüsünde bulunarak magduriyet yasatan dilenciler, Aydin’da yine taktik degistirdi. Bir çogu özel servislerle is sahasi olarak gördükleri hastane bahçelerine ve sehrin trafik yogunlugu fazla olan bölgelere birakilan ve ögle ögünleri de özel olarak ayaklarina gelen dilenciler simdi de insanlarin milli duygularini istismar etmeye basladilar.

Duygu Sömürüsü Için Her Yolu Deniyorlar
Periyodik araliklarla taktik degistiren dilencilerden biri mesken tuttugu Yenidörtyol Kavsagi’nda boynuna astigi “Askerden engellidir, bir çocuk babasi yardima muhtaç” yazisi ile kirmizi isikta duran araçlardan yardim dilenmeye basladi.

Dilencilerin bölgeye özel servisle geldigini ve yemeklerinin bile ayaklarina özel olarak servis edildigini belirten çevre sakinleri, bir çok kisinin bu kisilere aciyarak yardim ettigini oysa dilenenlerin pek çogunun ihtiyaçtan degil bunu meslek haline getirdigi için insanlardan para istediklerini ileri sürdüler.
Kaynak: İHA