Usak Esnafinda Dostluk Rüzgarlari

Usak Esnaf ve Sanatkar Odalari Birlik Baskanligi seçimleri öncesi adayligini açiklayan mevcut Baskan Atalay Savas ve rakibi Mustafa Korkmaz, dostluk mesajlari verdi.

Usak Esnafinda Dostluk Rüzgarlari


Usak Esnaf ve Sanatkârlar Esnaf Odasi Baskani Atalay Savas, düzenledigi basin toplantisiyla 15 Mayis Pazar günü yapilacak seçimde birlik baskanligi için yeniden aday oldugunu açikladi.

Ayni toplantida Usak Soförler ve Otomobilciler Esnaf Odasi Baskani Mustafa Korkmaz da birlik baskanligi için aday oldugunu ilan etti.

4 yillik baskanlik döneminde neler yaptigini ve tekrar seçildigi takdirde hayata geçirecegi projeler hakkinda bilgi veren Birlik Baskani Savas, “Önümüzde bir seçim var. Ben de tüm arkadaslarimin görüsünü alarak bir dönem daha aday olmaya karar verdim. Özellikle genç olan baskan ve yöneticilerimizin enerjisi bize de yansidi. Gençtiler, bir seyler yapmak arzusundaydilar. Bu arzu ve tecrübeyi harmanlayarak esnafimizi daha ileriye götürmeyi düsünüyorum” dedi.



“Daha iyi projeleri gerçeklestirmek adina adayim”

Birlik Baskani Atalay Savas’in düzenledigi kahvaltili basin toplantisina katilan Usak Soförler ve Otomobilciler Esnaf Odasi Baskani Mustafa Korkmaz ise “Önümüzdeki Pazar günü yapilacak olan Usak Esnaf ve Sanatkarlar Odalari Birlik Baskanligi için ben de adayim. Bu seçimlerin kaybedeni olmayacak. Ben de kazanacagim. Atalay Baskanim da kazanacak. Kisacasi esnaf kazanacak. Atalay’in grup, Mustafa’nin grup diye bir sey yok. Birlik baskani adaylari olarak hepimiz buradayiz. Atalay Baskanim, ne güzel projelerini anlatti. Bizde bu projeleri gerçeklestirmek ve daha iyilerini yapabilmek adina aday olduk. Burada bulunan tüm oda baskani arkadaslarim aday olama hakkina sahiptir” dedi.



“Biz düsman degil kardesiz”

Spekülasyona ve kötü söze gerek olmadigini kaydeden Korkmaz, “Herkesin hatalari vardir. Bunu tek tek açiklamaya hiç gerek yok. Demokratik bir ortamda seçilmis baskanlariz. Kötü söz, esnafa ve bizlere yakismaz. Insanlar bize güvenip yönetime baskan seçmisler. Atalay Baskanla biz rakibiz. Düsman degiliz. Yarin o seçilir, ben seçilirim. Atalay baskan benimde birlik baskanimdir. Yarin ben yanina gider ‘Baskanim benim su sikintim var’ diyebilmeliyim. Biz kardesiz. Biriz, beraberiz. Genç oda baskanlarimin yönetime aday olmasi beni çok memnun ediyor. Konusmamin basinda söyledigim gibi bu seçimim kaybedeni olmayacak. Kazanani esnaf olacaktir” seklinde konustu.

Kaynak: İHA