TKF Baskan Adayi Alaftargil'den Baskan Özdogan'a Ziyaret

Türk Kayak Vakfi Baskani ve Türkiye Kayak Federasyonu Baskan adayi Atakan Alaftargil ve yönetim kurulu üyeleri haziran ayinda yapilmasi planlanan Türkiye Kayak Federasyonu baskanlik seçimleri öncesinde Hacilar Belediye Baskani Av. Bilal Özdogan’i ziyaret etti. Ziyarette konusan Baskan Özdogan “Planli ve disiplinli çalismalar arkasinda basariyi getiriyor” diyerek seçimlerin hayirli olmasi temennisinde bulundu.

TKF Baskan Adayi Alaftargil'den Baskan Özdogan'a Ziyaret


Ziyarette konusan Türk Kayak Vakfi Baskani ve Türkiye Kayak Federasyonu baskan adayi Atakan Alaftargil, Erciyes’in Türkiye’nin en büyük kayak merkezlerinden birisi oldugunu belirterek söyle konustu;

“Kayseri ve Erciyes bizim için çok önemli. Türkiye’nin en büyük kayak merkezlerinden birisi. Dolayisiyla burada hem sportif anlamda hem de turizm anlaminda müthis organizasyonlara imza atan bir dagimiz. Kis turizmi büyüyor, bizde bu pastadan insallah payimizi alacagiz. Hem sportif anlamda hem donanimli yönetici arkadaslarla ayni zamanda teknik ve bütün kadrolarla birlikte yanimiza alarak bir kadro olusturup Türk kayagini hak ettigi yerlere tasimayi hedefliyoruz.”

Hacilar Belediye Baskani Av. Bilal Özdogan da ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getirerek, "Insallah yapilacak seçimler hayirli olur. Planli disiplinli çalismalar arkasinda basariyi getirmekte. Vatanimizin güzel noktalari var. Gerek Erzurum gerekse Kayseri gerekse Bursa bu noktada çok önemli ve emek verilmesi gerekiyor. Emek verildikçe de basari gelecegine yürekten inaniyorum. Insallah haziranda yapilacak seçimlerde hayirla neticelenir. Bu noktada Kayseri’de gördügümüz kadariyla Atakan Hocama bir teveccüh var. Allah hayirlisini versin. Kayak Federasyonu önemli bir federasyon. Insallah uluslararasi ve ulusal basarilara imza atar, gençlerimize örnek olacak bir yönetim olacagina da gönülden inaniyorum" dedi.

Konusmalarin ardindan Türk Kayak Vakfi Baskani Atakan Alaftargil günün anisina Baskan Özdogan’a hediye takdim etti.
Kaynak: İHA