Fatih'te 6 Hirsiz Tekel Bayiden Çakmak Ve Içki Çaldi

Fatih’te 1’i kadin 6 kisilik hirsiz grubu bir tekel bayiden çakmak ve içki çaldi. O anlar tekel bayinin güvenlik kamerasina yansirken, dükkan sahibi Özgür Nafile, bu dükkanda dördüncü defa hirsizlik yasandigini belirterek yetkililere çagrida bulundu.

Fatih'te 6 Hirsiz Tekel Bayiden Çakmak Ve Içki Çaldi
Olay, 6 Nisan Cuma sabah saatlerinde Fatih Sehremini Mahallesi, Sehremini Caddesi üzerinde bulunan bir tekel bayide yasandi. Edinilen bilgiye göre, tekel bayiye giren 6 kisilik hirsiz grubu kasada duran dükkan sahibinin kayinvalidesini oyalayarak çakmak ve içki çaldi. Daha sonra dükkana gelen içki ve çakmaklarin çalindigini fark eden dükkan sahibi Özgür Nafile sikayetçi oldu. Güvenlik kamerasina yansiyan görüntülerde ise, 6 kisilik grup üyelerinden biri olan kadinin, kasadaki yasli kadini sigara alma bahanesi ile oyaladigi, o sirada arkadaslarindan birinin bira sisesini önüne saklayip, digerinin de çakmagi aldigi görülüyor. Özgür Nafile, hirsizlarin yakalanmasini istiyor.

“Sürekli oluyor”

Bu aralar sürekli hirsizlik olaylarinin arttigini söyleyen Özgür Nafile, “O esnada kayinvalidem vardi, biraz kalabalik bir grup geliyor. Kalabalik grup baska seyler ile mesgul ederken kayinvalidemi, arkadan yerden biralari çaliyorlar, çakmak çaliyorlar. Sürekli oluyor bu aralar çok çogaldi zaten. Dördüncü oldu, polise versen de bir sey olmuyor. Polise net görüntü veriyorsun ona ragmen hiçbir sey yapamiyor” dedi.



“Çünkü caydirici bir ceza yok”

Caydirici cezalarin olmadigini söyleyen Nafile, “Hirsizlari yakalayamadiklarini söylüyorlar sadece. Suratlari belli oldugu halde. Bu sene içinde dördüncüsü oldu. Bu hirsizlara büyük ceza versinler. Çünkü caydirici bir ceza yok. Hirsizlari bulamadik diyorlar. Ya bir insanin yüzü belli zaten. Daha ne kadar net olabilir ki?” seklinde konustu.

Kaynak: İHA