Emniyet Müdürü Fil Açiklamasi 'Kapimizin Her Zaman Açik Oldugunu Asla Unutmayin'

Tarsus Ilçe Emniyet Müdürü Ebubekir Fil ve beraberindeki personel, Okul Aile El Ele Yön Verelim Gelecege projesi kapsaminda Fahrettin Pasa Ilk/Ortaokulunda ögrencilerle ve ögretmenlerle bir araya geldi.

Emniyet Müdürü Fil Açiklamasi 'Kapimizin Her Zaman Açik Oldugunu Asla Unutmayin'
Bulusmada konusma yapan Müdür Ebubekir Fil, "Degisen dünya, degisen aile yapisi ve degisen aliskanliklar ile degisen egitim sistemine, ailelerin ve ögrencilerin uyum sürecine büyük katki saglayan bu projede, biz de üzerimize düsen görevi yapmaktayiz. Çocuklarimizin iyi bir insan, iyi bir vatandas olabilmesi için gereken en önemli faktörlerden biri de çevrenin etkisidir. Bu sebeple Tarsus’un huzurunun ve sükunetinin devamliligi, okul çevrelerinin ve içerisinin kötülüklerden arindirilmasi amaciyla var gücümüzle çalismaya devam edecegiz. Bizler sizin abileriniz ve ablalariniz olarak her zaman yaninizdayiz. Sizler de teskilatimizin kapilarinin her zaman açik oldugunu asla unutmayin" dedi.

Emniyet personeli ise ögrencilere karsilasabilecekleri genel asayis olaylari, 112 ihbar hatti ve diger ihbar uygulamalari ile trafik olaylari hakkinda bilgilendirme yapti.
Kaynak: İHA