Baskan Gürkan, Sürgü'de Incelemelerde Bulundu

Çesitli temas ve incelemelerde bulunmak üzere Dogansehir Ilçesine ziyarette bulunan Malatya Büyüksehir Belediye Baskani Selahattin Gürkan, Sürgü Mahallesinde de vatandaslarla bir araya geldi.

Baskan Gürkan, Sürgü'de Incelemelerde Bulundu
Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Dogansehir Ilçe Belediye Baskani Durali Zelyurt, “Büyüksehir Belediye Baskanimiza bu ziyaretlerinden dolayi tesekkür ediyorum. Camimizin çevre düzenlemesi Büyüksehir Belediyemiz tarafindan yapilmakta. Bu çalismalardan dolayi Sayin Baskanimiza tesekkür ediyorum. Sürgü Mahallemize hizmetlerimiz devam edecek” dedi.

Sicak karsilamalarindan dolayi Sürgü halkina tesekkür eden Baskan Gürkan, “Malatya’yi, Dogansehir ilçemizi ve Sürgü mahallemizi çok seviyoruz. Bu sevgimizden dolayi da sizlere hizmet etmekten onur duyuyoruz. Sizler bu hizmetlerin en güzeline layiksiniz. Sürgüye her gelisimizde bizi onurlandiracak sekilde karsiliyorsunuz. Her zaman yanimizda oldunuz. Sizlerin bu kadirsinasliginiza karsilik olarak gece-gündüz demeden bütün ekibimizle birlikte imkanlarimiz ölçüsünde en güzel hizmetleri sunmakla mükellefiz. Sürgü mahallemiz bizim için çok önemlidir, turistik bir beldemizdir. Burada çok güzel su kaynaklari var. Bu su kaynaklarinin islah edilmesi, etraflarinin düzenlenmesi çevre düzenlemelerinin yapilmasi ve diger altyapi çalismalarinin yapilmasi için ilgili daire baskanliklarimiza gerekli talimatlari verdik. Yapilan hizmetlerle ilgili Sürgülü hemserilerimizin herhangi bir tereddüdü olmasin. Ilçe Belediye Baskanimiz, Kaymakamimiz, AK Parti Ilçe baskanimiz ve muhtarimiz ile birlikte bu hizmetleri yapmak için hep birlikte gayret ediyoruz. Bu karsilamanizdan dolayi bir kez daha tesekkür ediyorum. Birlik ve beraberliginizi bozmayin, hizmetlerin yapilmasi kolay” seklinde konustu.

Yapilan hizmetlerden dolayi Büyüksehir Belediye Baskani Selahattin Gürkan’a vatandaslar da tesekkür ederek, yapilan bu hizmetlerin Sürgü için çok önemli oldugunu vurguladi.
Kaynak: İHA