Kastamonu'da Annesini Kaybeden Yavru Karacaya Polis Sefkati

Kastamonu’nun Cide ilçesinde annesini kaybeden yavru karaca, vatandaslar tarafindan bulunarak polis ekiplerine teslim edildi. Ekipler, elleri ile besledigi karacayi Milli Parklar Sube Müdürlügü görevlilerine teslim etti.

Kastamonu'da Annesini Kaybeden Yavru Karacaya Polis Sefkati
Kastamonu’nun Cide ilçesinde Aydos bölgesinde sabah saatlerinde Irfan Özer isimli vatandas tarafindan annesini kaybetmis halde yol kenarinda gezinen yarali haldeki bir yavru karaca buldu. Yavru karaca, Cide Ilçe Emniyet Müdürlügünde trafik polisi olarak görev yapan Gaffar Melih Dulkadir’e teslim edildi. Yarali haldeki yavru karacayi teslim alan polis memuru, ilk olarak yavru karacayi muayene ettirdi. Ardindan yavru karacayi Ilçe Emniyet Müdürlügüne götüren trafik memuru, bir süre yavru karaca ile ilgilenerek mama ile besledi.

Bakimi ve muayenesi yaptirilan yavru karaca, Ilçe Emniyet Müdürlügünce Kastamonu Doga Koruma ve Milli Parklar Sube Müdürlügü görevlilerine teslim edildi.

Trafik Polisi Gaffar Melih Dulkadir, “Bugün Irfan Özer isimli sahis Ilçe Emniyet Müdürlügümüze gelerek yarali halde buldugu Ceylan yavrusunu bizlere teslim etmistir. Bizde Milli Park görevlilerini arayarak ekiplere teslim edecegiz. Su anda onu Ilçe Emniyet Müdürlügümüzde misafir ediyoruz, kendisine de çok iyi bakiyoruz. Mama ile besliyoruz, duyarli vatandasimiza da tesekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA