Sianji'de Bayramin Ikinci Günü Pinar Seli Sahne Aldi

Birbirinden degerli sanatçilarin sahne aldigi Sianji Well-Being Resort bayram konserlerinin ikinci gününde Bodrum’un sevilen sanatçisi Pinar Seli sahne aldi.

Sianji'de Bayramin Ikinci Günü Pinar Seli Sahne Aldi
Sianji Well-Being Resort bayram konserleri devam ediyor. Bayramin ikinci gününde sahne alan Pinar Seli biribirinden güzel sarkilari gecenin konuklari için seslendirdi. Konsere katilim saglayan konuklar arasinda Fenerbahçe 28. Baskani Ali Sen, Sarsilmaz Silah Sanayi Yönetim Kurulu Baskani Rafi Ehmaloglu ve esi Ala Ehmaloglu, Lugga Boutique Hotel Yönetim Kurulu Baskani Yilmaz Algül ve dostlari, Medlife Tip Merkezi Yönetim Kurulu ve Bashekimi Serdar Demiroglu ve Serhat Demiroglu gibi ünlü isimler de yer aldi.

Sanatçi Pinar Seli’nin sahnesine, yine ünlü konuklardan Arda Adil Özkara ve Sianji Group Yönetim Kurulu Baskani Recai Çakir da muhtesem sesleriyle konsere renk katti. Son derece mutlu ayrilan konuklarin olumlu geri dönüslerini dikkate alan Recai Çakir, Sianji Well-Being Resort ve Elani Beach & Restaurant’ta her yil bayram etkinliklerinin böylelikle geleneklesecegini dile getirdi. Bayramin üçüncü gününde sahne alacak sanatçi Gözde Ural ve Baia Band Orkestrasi akabinde dördüncü günü sahne alacak Buzuki Hakan ve Pelin’in konserine herkesi beklediklerini dile getiren Recai Çakir, yogunluk sebebiyle gelecek konuklarin, rezervasyon yapmalarinin gerektigini de sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA