Körfez'de Sokak Hayvanlari Için Beslenme Noktalari Olusturuldu

Körfez Belediyesi, kentin belirli noktalarinda sokak hayvanlarina su mataralarinin ve günlük mamalarinin verildigi yuvalar olusturdu.

Körfez'de Sokak Hayvanlari Için Beslenme Noktalari Olusturuldu
Sokak Hayvanlari Geçici Bakimevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ni hayata geçiren Körfez Belediyesi, kent genelinde olusturdugu 40’a yakin noktada da hayvanlar için mama destegi verdi. Simdi de kentin belirli noktalarinda onlar için sicak yuvalar olusturuldu. Körfez Belediyesi’nin veteriner hekimleri tarafindan planlanan ve Fen Isleri Müdürlügü ekipleri tarafindan da yapimi tamamlanan sicak yuvalar, minik misafirlerini de agirlamaya basladi.

Belediye Baskani Sener Sögüt’ün talimati sonrasinda hayata geçirilen proje ile besleme noktalarinda sokak hayvanlarinin günlük mama ihtiyaci karsilaniyor.

8 ayri küçük odalarin da olusturuldugu noktalarda soguk kis günlerinde de sokak hayvanlarinin konaklamalari için alanlar yer aliyor. Hayvanseverlerin de destek verdigi projenin ilk etapta 2 noktada hayata geçirildigini belirten veteriner hekim Arzu Demirhan Ergeç, bu sayinin artacagini belirtti.

Kaynak: İHA