ESOB Baskani Karaman Için Veda Yemegi Düzenlendi

25 yildir Bayburt Esnaf ve Sanatkârlar Odalari Birligi Baskani olarak görev yapan Selahattin Karaman için veda yemegi düzenlendi.

ESOB Baskani Karaman Için Veda Yemegi Düzenlendi
Geçtigimiz hafta gerçeklestirilen Bayburt Esnaf ve Sanatkârlar Odalari Birligi genel kurulunda oda baskanligi görevi için aday olmayan Karaman’in yerine Zekeriya Mevlütoglullari seçildi. Yeni yönetimin görevi devralmasi sonrasinda önceki dönem baskani Karaman için veda yemegi düzenlendi.

Programda kisa bir konusma yapan Belediye Baskani Hükmü Pekmezci, 25 yildir Bayburt Esnaf ve Sanatkârlar Odalari Birligi Baskani olarak Bayburt’a hizmet eden Selahattin Karaman’a tesekkür etti.

Geçtigimiz günlerde gerçeklesen Bayburt Esnaf ve Sanatkârlar Odalari Birligi Baskanligi’nin olagan genel kurulunda yeni baskan seçilen Zekeriya Mevlütogullari ve yönetim kuruluna da basari temennisinde bulunan Belediye Baskani Pekmezci, “Selahattin Bey ile önceki belediye baskaligim dönemimle birlikte iki dönem çalistim. Diger esnaf odalarimizda oldugu gibi kendileriyle uyum içerinde çalistik. Birbirimizi kirmadan çok güzel hizmetler yapmak için gayret ettik. Bayburt için hizmet yapan, gayret eden tüm arkadaslarimizi oldugu gibi Selahattin Bey’i tekrar kutluyor, bundan sonraki hayatinda ailesi ile beraber mutlu ve saglikli bir sekilde yasamasini yürekten diliyorum” dedi.

Bayburt Esnaf ve Sanatkârlar Odalari Birligi Baskani Selahattin Karaman ise yaptigi veda konusmasinda övgü ile bahsettigi Belediye Baskani Hükmü Pekmezci’yle uyum içerinde çalistiklarini ve Pekmezci’nin önceki döneminde oldugu gibi simdiki döneminde de kendilerine verdigi katkilardan dolayi tesekkür etti.

Veda yemegi Karaman’a plaket takdimi ve hatira fotografi çekimiyle sona erdi.

Yemege Bayburt Valisi Cüneyt Epcim, Belediye Baskani Hükmü Pekmezci, Il Emniyet Müdürü Ayhan Bodur, Esnaf ve Sanatkarlar Odalari Birligi Baskani Zekeriya Mevlütogullari, kamu kurumlarinin amirleri, oda temsilcileri ve STK temsilcileri katildi.

Kaynak: İHA