Ordu'daki 'Müsilaj Operasyonu'nda 8 Süpheli Adliyeye Sevk Edildi

Ordu’da, Emniyet Genel Müdürlügü (EGM) Kaçakçilik ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Baskanligi koordinesinde 16 ilde yürütülen ve ‘Müsilaj’ adi verilen operasyon çerçevesinde gözaltina alinan süpheliler adliyeye sevk edildi.

Ordu'daki 'Müsilaj Operasyonu'nda 8 Süpheli Adliyeye Sevk Edildi
Ordu Cumhuriyet Bassavciligi koordinesinde, Il Emniyet Müdürlügü tarafindan yürütülmekte olan çalismada, 14 eylem gerçeklestirdigi tespit edilen suç örgütüne yönelik, "Suç Islemek Amaciyla Örgüt Kurmak ve Yönetmek, Suç Örgütüne Üye Olmak, Nitelikli Yagma, Isyeri Kursunlama, Cinsel Saldiri, Kisiyi Hürriyetinden Yoksun Kilma, Kasten Yaralama, Atesli Silah Bulundurma ve Silahli Tehdit" suçlarindan 11 süpheliye yönelik, Kaçakçilik ve Organize Suçlarla Mücadele Subesi ekiplerince "Müsilaj Operasyonu" çerçevesinde operasyon düzenlendi.

Düzenlenen operasyonda, E.Ö.’nün örgüt lideri oldugu tespit edilirken, diger zanlilar K.K., T.A., E.O., B.C.G., G.A., O.T., M.K. ile A.S. gözaltina alindi. Ayni operasyon dahilinde dosyada ismi bulunan B.Ö.’nün ise cezaevinde oldugu, zanlinin operasyon çerçevesinde ifadesinin alinacagi ögrenildi.

Emniyetteki islemleri tamamlanan 10 süpheliden ikisi serbest birakilirken, 8 süpheli adliyeye sevk edildi. Süphelilerden birinin çekim yapan basin mensuplarina ‘Iyi çekin, Roma’yi da biz yaktik’ dedigi görüldü.

Süphelilerin adliyedeki islemleri sürüyor.
Kaynak: İHA