BSMMMO 'Genç Ofis' Projesini Faaliyete Geçirdi

Bursa Serbest Muhasebeci Mali Müsavirler Odasi (BSMMO) ilk defa ofis açan serbest muhasebeci ve mali müsavirlere ücretsiz yer temini için açilis töreni gerçeklestirdi.

BSMMMO 'Genç Ofis' Projesini Faaliyete Geçirdi
BSMMMO, meslege yeni atilan serbest muhasebeci ve mali müsavirlere katki saglamak için ’Genç Ofis’ projesi çerçevesinde ücretsiz 14 ofis temin etti. Genç Ofis yönerge sartlarini tasiyarak ofisten yararlanma hakkini elde etmis 14 meslek mensubunun faydalanacagi projenin açilis töreninde, basvurusu onaylanan 11 hak sahibine çekilisle ofis anahtarlari teslim edildi. Ofis anahtarini almak için gelen mali müsavirler yapilan kura ile hizmet verecegi odalari belirlemis oldu. Ofis anahtarlarini teslim alan serbest muhasebeci ve mali müsavirler, 2 yil boyunca ücretsiz ofis imkanindan yararlanabilecek.

Baskanlik döneminin son çalismasi oldugunu ifade eden BSMMMO Baskani Dogan Yilmaz, “3 yil önce seçim çalismalari sirasinda meslektaslarimiza sözümüz olan bir projeydi. Buradaki hedefimiz ilk defa ofis açan meslektaslarimiza kolaylik saglamak. Yas siniri olmayan bu projede, meslektaslarimiza bütün imkânlari sagladik. Bu bizim bir hayalimizdi. Meslektaslarimiza sözümüzü yerine getirmenin mutlulugunu yasiyoruz. Bu bizim gitmeden son çalismamiz oldu. Pandemiden dolayi zor bir süreç geçirdik. Yoksa bu projeyi çok önceden faaliyete geçirecektik" dedi.

Kaynak: İHA