Içerisinde 'Kolpaçino' Kumarhanesin De Oldugu Çok Sayida Adrese Baskin Yapildi

Izmir’in Bornova ilçesinde umuma açik isletme yerlerinde jandarma ekiplerinin düzenledigi kumar operasyonunda 239 kisiye toplam 434 bin 741 TL para cezasi uygulanirken, 3 kisi hakkinda ’kumar oynamak için yer ve imkan saglamak’ suçundan islem baslatildi.

Içerisinde 'Kolpaçino' Kumarhanesin De Oldugu Çok Sayida Adrese Baskin Yapildi
Izmir Il Jandarma Komutanligi ekipleri, Bornova ilçesi Egemenlik Mahallesi, Yaka Mahallesi ve Laka Mahallesi’nde bulunan umuma açik isletmelerde kumar oynatildigi bilgisi üzerine harekete geçti. Izmir Cumhuriyet Bassavciliginin koordinesinde Bornova Ilçe Jandarma Komutanligi ekiplerince 21-23 Mayis tarihlerinde daha önce kumar oynatildigi için mühürlenen ‘Kolpaçino’ kumarhanesinin de aralarinda oldugu çok sayida adrese operasyon düzenlendi.

Yapilan operasyonda 239 kisi tombala oynarken suçüstü yakalandi. Suçüstü yakalanan 239 kisiye toplam 434 bin 741 TL idari para cezasi uygulanirken, kumar oynamak için kullanilan materyallere el konuldu. Süpheliler Ö.T., I.A. ve A.Ç. hakkinda ise "kumar oynamak için yer ve imkan saglamak" suçundan adli islem baslatildi.

Süpheli sahislarin adli islemleri devam ettigi ögrenildi.
Kaynak: İHA