Kuzey Marmara Otoyolu'nda Takla Atan Otomobil Metrelerce Sürüklendi Açiklamasi 2 Yarali

Kuzey Marmara Otoyolu’nda sürücüsünün kontrolünü kaybettigi otomobil bariyerlere çarpti. Bariyerlere çarpan otomobil takla atti. Otomobil metrelerce sürüklenerek durabildi. Kazada 2 kisi yaralandi. Yaralilar ambulansla hastaneye kaldirildi.

Kuzey Marmara Otoyolu'nda Takla Atan Otomobil Metrelerce Sürüklendi Açiklamasi 2 Yarali
Kaza, saat 03:45 siralarinda Kuzey Marmara Otoyolu Kurnaköy mevkiinde meydana geldi. Iddaya göre Sahin A.’nin kullandigi 67 SD 355 plakali Tofas marka otomobil Kuzey Marmara Otoyolu’nda Ankara istikametine seyir halinde bulundugu sirada sürücüsünün kontrolünden çikarak bariyerlere çarpti. Bariyerlere çarpan otomobil takla atarak metrelerce sürüklendi. Kaza yapan otomobil metrelerce sürüklendikten sonra durabildi. Kazada Sahin A. ve yaninda bulunan Meftun G. yaralandi. Kaza’nin 112 acil çagri merkezine bildirilmesi üzerine olay yerine polis, saglik, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralilara ilk müdaheleleri olay yerinde yapildiktan sonra Pendik Marmara Egitim ve Arastirma Hastanesi ve Tuzla Devlet Hastanesi’ne kaldirildi.

Kaza sonrasi jandarma ekipleri 4 seritli otoyolun 2 seridini yeni bir kaza yasanmamasi için trafige kapatti. Yol otomobilin çekici ile çekilmesi ve otoyol ekiplerinin temizligi sonrasi tekrardan açildi.
Kaynak: İHA