Battalgazi Belediyesi'nden Vergi Ödemelerinde Son Hafta Uyarisi

Battalgazi Belediyesi, 2022 yili Emlak, Çevre Temizlik ile Ilan ve Reklam vergilerinin 1. taksitlerinin son ödeme gününün 31 Mayis Sali oldugunu hatirlatarak mükelleflere çagrida bulundu. Ödemeler Battalgazi Belediyesi veznelerine nakit ve kredi karti ile ödeme yapabilecegi gibi E-belediye uygulamalari üzerinden online olarak da yapilabiliyor.

Battalgazi Belediyesi'nden Vergi Ödemelerinde Son Hafta Uyarisi
Battalgazi Belediyesi, 2022 yili Emlak, Çevre Temizlik, Ilan ve Reklam Vergisinin birinci 1. taksit ödemelerinin 31 Mayis 2022 Sali günü sona erecegini hatirlatarak, dogabilecek magduriyetlere karsi vatandaslara uyarida bulundu. Dogabilecek magduriyetlerin önüne geçmek ve mükelleflerin cezali duruma düsmemeleri için çagrida bulunan Mali Hizmetler Müdürlügü, mükelleflerin bu konuda gerekli hassasiyeti göstermeleri istendi.

Borç ödemede online kolaylik

Vergi mükellefi vatandaslar saat: 08.00-17.00 arasinda Battalgazi Belediyesi hizmet binasinda bulunan veznelere, Vilayet Parki arkasi Ek hizmet binasindaki vezneleri, Tapu Kadastro Müdürlügü Battalgazi Belediyesi tahsilat servisine nakit ya da kredi karti ile ödeme yapabilecek. Battalgazi Belediyesi’nin dijitallesme ve Akilli Belediyecilik çalismalari çerçevesinde olusturulan altyapisi sayesinde vatandaslarin Belediyeye gelmeden ve islemlerini mesai saatine bagli kalmadan 7/24 güvenli bir seklide https://www.battalgazi.bel.tr üzerinden E-belediye uygulamasini da kullanarak gerçeklestirebilecek.

Vezneler hafta sonu açik olacak

Öte yandan Battalgazi Belediyesi’nde mükelleflerin ‘Emlak, Çevre Temizlik ile Ilan ve Reklam Vergisi’ ödemeleri için vezneler bu hafta sonunda açik tutulacak. Taksitlerini veznelerde ödemek isteyen mükellefler, 27-28 Mayis tarihlerinde saat: 08.00-17.00’de Battalgazi Belediyesi hizmet binasinda bulunan veznelere ve Vilayet Parki arkasi Ek hizmet binasindaki veznelere basvuru yapabilecek.
Kaynak: İHA