Küçük Kiz Sahile Gitmek Isterken Tramvayin Altinda Kaldi

Izmir’in Konak ilçesinde yolun karsisina geçerek sahile gitmek isteyen 12 yasindaki kiz, tramvayin altinda kaldi. Feci kaza bir otomobilin araç içi kamerasina yansidi.

Kaza, aksam saatlerinde Mustafa Kemal Sahil Bulvari Güzelyali mevkiinde meydana geldi. Iddiaya göre, yaninda bulunan kiz arkadasi ile sahile gitmek isteyen 12 yasindaki A.N.K. adli kiz çocugu, araçlarin arasindan kosarak yolun karsisina geçmek isterken Karatas Tramvay Duragi istikametinden Konak yönüne gitmekte olan tramvayin bir anda çarpmasi ile savruldu. Savrulan küçük kiz tramvayin altinda kalirken, tramvay ani fren yaparak durdu. Çevredeki vatandaslar ve trafikte bulunan araç sürücüleri çocugun yardimina kosarken, ihbar üzerine adrese 112 Acil Saglik ekipleri sevk edildi. Ambulansla Izmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne kaldirilan A.N.K., daha sona Izmir Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edildi. Vücudunda ezilme ve kiriklar bulunan küçük kizin hayati tehlikesinin sürdügü ögrenildi.

Kaza ani araç içi kamerasina yansidi

Öte yandan, yasanan feci kaza trafikte bulunan bir otomobilin araç içi kamerasina yansidi. Görüntülerde araçlarin arasindan kosarak yolun karsisina geçmek isteyen küçük kizin bir anda kendisine çarpan tramvayin altinda kaldigi ve çevredeki vatandaslar ile sürücülerin kizin yardimina kostugu görülüyor.

Olayla ilgili baslatilan sorusturmanin sürdügü ögrenildi.
Kaynak: İHA