Ünye'de Gençlik Ve Bahar Festivali Basladi

Ordu’da Ünye Belediyesi tarafindan baslatilan ve geleneksel hale getirilmesi planlanan Magnefest Gençlik ve Bahar Festivali renkli etkinliklerle basladi.

Ünye'de Gençlik Ve Bahar Festivali Basladi
Ünye manyetik kumundan ilham alinarak Magnafest ismi verilen ve sahildeki kum üzerinde organize edilecek festival öncesinde gündüz çesitli sportif etkinlikler organize edildi. "Ünye’yi Pedalliyoruz" sloganiyla bisikletini alan Karadeniz sahiline kostu.

Ünye Belediye Baskani Hüseyin Tavli, Ak Parti Ünye Ilçe Baskani Kenan Selim Argan, sivil toplum kuruluslari yetkilileri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaslarin katilim gösterdigi "Ünye’yi pedalliyoruz" etkinligi renkli görüntülere sahne oldu.

Ünye Cumhuriyet Meydani’nda bisiklet ve motosiklet sevenlerin katilimiyla baslayan etkinlikler tüm sehri sardi ve kentin sokaklarinda tur atan bisikletliler bahar havasi verdi. Ünye Belediye Baskani Hüseyin Tavli da gençlerle birlikte Ünye sokaklarinda bisikletiyle tur atti.

"Ünye’yi Pedalliyoruz" etkinliginde konusan Baskan Tavli, bu gibi etkinliklerin sehre renk kattigini ve ilk defa düzenlenen magnefest gençlik ve bahar festivali ile kentin tanitimina da katki sunacaklarini belirtti.

Kaynak: İHA