Vali Masatli'dan Bayramin Ilk Ziyareti Çocuk Evlerine

Amasya Valisi Mustafa Masatli, esi Esra Masatli ile birlikte Ramazan Bayrami’nda ilk ziyaretini Yesilirmak Çocuk Evleri’ne yapti. Devletin korumasi altindaki çocuklarla birlikte kahvalti masasinda bir araya geldi.

Vali Masatli'dan Bayramin Ilk Ziyareti Çocuk Evlerine
Saglikli, hayirli ve basarili birer ömür diledigi çocuklara hediyeler veren Mustafa Masatli, “Yüce Allah’in bizleri birlik, beraberlik ve kardeslik içerisinde Ramazan Bayrami’na ulastirmis olmasinin sevinç ve mutlulugunu hep birlikte yasiyoruz. Toplumsal yasamimizda önemli yeri bulunan bayramlarimiz mutluluklarin paylasildigi, birlik, beraberlik, kardeslik, dostluk duygularinin güçlendigi, darginliklarin unutuldugu ve ayni zamanda insanlarin kaynasmasina vesile olan müstesna günlerdir. Yardimlasma ve dayanisma duygularinin zirveye ulastigi bu özel günlerde büyüklerimizi ziyaret ederek hayir duasini almali, küçüklerimize sevgi ve sefkatle yaklasarak onlarin bayram sevincine ortak olmaliyiz” diye konustu.

Sultan II. Bayezid Camii’nde kilinan bayram namazi sonrasi halkla bayramlasan Masatli, Sehit Uzman Çavus Hakan Gül’ün ailesini de ziyaret etti.
Kaynak: İHA