Baskan Güder Vatandaslarin Bayramini Kutladi

Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, Ramazan Bayrami’nda bayram namazini, Turgut Özal Camii’nde çok sayida vatandasla birlikte kildi. Tüm Islam alemi için dua eden Baskan Güder, namaz sonrasi vatandaslarla tek tek bayramlasip çocuklara harçlik verdi.

Baskan Güder Vatandaslarin Bayramini Kutladi
Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, Battalgazi Ilçe Kaymakami Abdül Kadir Duran ve AK Parti Battalgazi Ilçe Baskani Basri Kahveci ile birlikte bayram namazini, Turgut Özal Camii’nde çok sayida vatandasla eda etti. Namaz sonrasi vatandaslarla tek tek bayramlasan Baskan Güder, tüm Islam aleminin bayramini kutlayip birlik ve beraberlik mesajlari verdi.

Birlik ve beraberlik içerisinde güzel bayramlar geçirme temennilerinde bulunan AK Parti Battalgazi Ilçe Baskani Basri Kahveci, “Allah’a hamd olsun on bir ayin sultani Ramazan ayini güzel bir sekilde geçirdik. Bugünde bayram namazimizi kiliyor, vatandaslarimizin bayramini kutluyoruz. Rabbim birligimizi, beraberligimizi bozmasin. Insallah baris ve huzur ortami içerisinde nice bayramlara ulasiriz. Tüm vatandaslarimizin bayramini en kalbi duygularimla kutluyorum” ifadelerini kullandi.

Baskan Güder: Nese ve Huzur içinde nice bayramlar diliyorum

Battalgazi’de güzel bir bayram sabahini yasadiklarina dikkat çeken Baskan Güder, “Ramazan’in manevi rüzgarlari, Battalgazi’mizde ve tüm ülkemizde en güzel sekilde esti. Bugün de bayrama kavustuk ve bayramimizi da insallah nese ve huzur içinde geçirmeyi temenni ediyoruz. Bayramlar; insani degerlerin canlandigi, birlik ve beraberligimizin güçlendigi, toplumsal hayatimiza sevgi ve sayginin hakim oldugu müstesna günlerdir.

Vatandaslarimiz ile birlikte bayram namazimizi eda ettik, bayramlastik. Battalgazi Belediyesi olarak vatandaslarimizin rahat bir bayram geçirmeleri için tüm tedbirlerimizi aldik. Bayram nedeniyle sürücülerimizin daha dikkatli olmalarini uyariyoruz. Rabbim birligimizi ve beraberligimizi daim etsin. Tüm hemserilerimizin, Ramazan Bayrami’ni en güzel sekilde, aileleriyle huzur, afiyet, saglik ve sihhat içinde geçirmelerini temenni ediyorum. Tüm hemserilerimizin, dostlarimizin ve Islam aleminin Ramazan Bayrami’ni kutluyor, herkese sevgiler, saygilar sunuyorum” dedi.

Kaynak: İHA