Tirnakçilar Çok Sayida Esnafin Canini Yakti

Zonguldak’in Eregli ve Alapli ilçelerinde dükkan dükkan gezip tirnakçilik yapan kadinlar çok sayida esnafin canini yakti.

Tirnakçilar Çok Sayida Esnafin Canini Yakti
Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinden itibaren önce Alapli ardindan da Kdz. Eregli ilçesine gelen süpheliler dükkan dükkan gezip tirnakçilik yapmaya basladi.

Girdikleri dükkanlardan fiyati düsük olan bir ürün alip kasaya 100 ya da 200 TL veren kadinlar, para üstü aldiginda alisveristen vazgeçtigini söyleyip el çabukluguyla paranin bir kismini cüzdanina koyup verdigi parayi da geri aliyor. Kasiyeri oyalayip dalginligindan faydalanan tirnakçilar bu yöntemle su ana kadar iki ilçede 10’un üzerinde esnafin parasini aldi. Esnaftan bazilari güvenlik kameralarini incelediginde dolandirildiklarini anlayarak Kdz. Eregli Ilçe Emniyet Müdürlügü’ne gidip sikayetçi oldu.

Kdz. Eregli Ilçe Emniyet Müdürlügü’ne bagli polis ekipleri ilçenin birçok noktasinda tirnakçilik yapan süphelileri bulmak için çalismalarini sürdürüyor.

Tirnakçilar tarafindan dolandirilan esnaf ise sehir disindan geldigini düsündükleri tirnakçilara karsi diger esnaf arkadaslarinin dikkatli olmalari konusunda uyarilarda bulundu.
Kaynak: İHA