Kartal'da Lüks Otomobilin Çarptigi Motosikletli 15 Metre Sürükledi

Kartal’da seyir halinde olan motosikletliye lüks otomobil çarpti. Yere savrularak metrelerce sürüklenen motosiklet sürücüsü hastaneye kaldirildi. Kaza ani güvenlik kamerasina yansidi.

Kartal'da Lüks Otomobilin Çarptigi Motosikletli 15 Metre Sürükledi
Kaza, Kartal Anayurt Caddesi’nde saat 16.00 siralarinda meydana geldi. Iddiaya göre, makas atarak gelen Porsche marka beyaz lüks araç, seyir halinde olan motosiklet sürücüsüne arkadan çarpti. Çarpmanin siddetiyle motosiklet sürücüsü yaklasik 15 metre sürüklendi. Lüks otomobil sürücüsü aracindan inip motosiklet sürücüsünün yanina kostu. Kazayi gören vatandaslar saglik ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen saglik ekipleri, yarali sürücüyü yaptiklari ilk müdahalenin ardindan ambulansla hastaneye kaldirdi. Lüks otomobilin, motosiklet sürücüsüne çarptigi anlar güvenlik kamerasina yansidi.

Olay yerinde esnaf olan Nurdagül Büyükçolak, "Yukaridan hizli gelen araba motosikleti önüne alarak 15 metre sürükledi. Kurye yerden kalkamadi. Sonra ambulans geldi. Biz bu tür kazalari her gün yasiyoruz. Yetkililer çözüm üretmeli. Burasi okul bölgesi, ayni zamanda da dört yol agizi. Isik ya da kasis koyulmali” dedi.

Kaynak: İHA