Ayri Yasadigi Karisini Sokak Ortasinda Defalarca Biçakladi

Izmir’in Karabaglar ilçesinde bir kadin, ayri yasadigi esi tarafindan sokak ortasinda defalarca biçaklandi. Agir yaralanan kadinin hastanede yasam mücadelesi verdigi ögrenildi.

Ayri Yasadigi Karisini Sokak Ortasinda Defalarca Biçakladi
Olay, saat 16.00 siralarinda Basin Sitesi Mahallesi Gazeteci Hasan Tahsin Caddesi’nde meydana geldi. Alinan bilgiye göre, Nurel Türkmen (61) evinin yakinlarinda yürüdügü esnada bir süredir ayri yasadigi esi S.T. (69) ile karsilasti. Ikili arasinda baslayan tartismanin büyümesi üzerine S.T., yanindaki biçakla ayri yasadigi karisini defalarca biçakladi. Aldigi biçak darbelerinin etkisiyle talihsiz kadin kanlar içinde kalirken, olay yerine polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen saglik ekipleri tarafindan agir yaralandigi belirlenen Nurel Türkmen, ambulansla Atatürk Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne kaldirildi. Burada tedavi altina alinan kadinin hayati tehlikesinin bulundugu bildirildi.



Kiskandigi için biçaklamis

Türkmen’i defalarca biçaklayan esi S.T. ise, polis tarafindan suç aletiyle birlikte gözaltina alindi. S.T.’nin ayri yasadigi esini kiskandigi için aralarinda tartisma çiktigi ve bu yüzden esini biçakladigi öne sürüldü. Olayla ilgili baslatilan sorusturma sürüyor.
Kaynak: İHA