'Spor Aski Engel Tanimaz' Tiri Manisa'da

Cumhurbaskanligi, Gençlik ve Spor Bakanligi ile Milli Egitim Bakanliginin ortak projesi "Spor Aski Engel Tanimaz" çerçevesinde özel egitim okullarina, farkli engel gruplarinin kullanimina sunmak üzere üretilmis spor malzemeleri tasiyan tir Manisa’ya geldi.

'Spor Aski Engel Tanimaz' Tiri Manisa'da
Özel bireyler için malzeme yüklü olan tir için Manisa Cumhuriyet Meydani’nda Vali Yasar Karadeniz, Vali Yardimcisi Mevlüt Özmen, Il Gençlik ve Spor Müdürü Yunus Öztürk, Il Milli Egitim Müdürü Mustafa Dikici, engelli bireyler ve ailelerinin katilimiyla karsilama töreni düzenlendi.

Projeye iliskin degerlendirmelerde bulunan Vali Yasar Karadeniz, “Spor Aski Engel Tanimaz’ mottosuyla Cumhurbaskanligimiz ile Gençlik ve Spor Bakanligimiz himayesinde organize edilen bu kampanya son yillarda engelli vatandaslarimiza yönelik hizmetlerde yeni bir katki daha sunmaktadir. Engelli vatandaslarimizin sportif ve diger ihtiyaçlarini karsilamaya yönelik hizmetlerin yeni bir adimidir. Ben inaniyorum ki bu spor malzemeleriyle engelli vatandaslarimizin alacagi hizmetler sonrasinda birçok engelli spor dalinda ve ampute takimlarda ilimizde insallah basarili sporcular çikacaktir. Ben kampanyayi organize ederek ilimize bu hizmetlerin sunulmasindan dolayi basta Sayin Cumhurbaskanimiza ve Gençlik Spor Bakanimiza sükranlarimi sunuyorum, kampanyanin ilimize ve ülkemize hayirli ve ugurlu olmasini diliyorum” diye konustu.

Vali Karadeniz, engelli bireyler ve aileleriyle sohbet ederek, engelli bireylere çesitli spor malzemeleri hediye etti.

Farkli engel gruplarinin kullanimi için özel olarak üretilmis spor malzemelerini tasiyan tir ile gelen malzemeler, Akhisar Zeliha Keskinoglu Özel Egitim Uygulama Okulu, Manisa Yunusemre Özel Egitim Uygulama Okulu, Akhisar özel egitim uygulama okulu I. ve II. Kademe ve Salihli Özel Egitim Uygulama Okulunda egitim gören engelli bireylere ulastirilacak.
Kaynak: İHA