Mugla'da Temel Egitimde 10 Bin Okul Projesi Hiz Kesmeden Devam Ediyor

Millî Egitim Bakanliginca okullar arasi basari ve imkan farkliliklarini azaltmak, egitimde firsat esitligini güçlendirmek amaciyla hayata geçirilen "Temel Egitimde 10 Bin Okul Projesi" ile Mugla’da proje çerçevesinde seçilen temel egitim okullarin alt yapisi güçlendirilmeye, egitim ortamlari zenginlestirilmeye devam ediyor.

Mugla'da Temel Egitimde 10 Bin Okul Projesi Hiz Kesmeden Devam Ediyor


Egitim ortamlarini iyilestirmek, okullar arasindaki farkliliklari azaltarak ögrenciler için firsat esitligi saglamak, ögretmenlerin meslekî gelisimlerini desteklemek, okul iklimini güçlendirmek, okullarin fizikî ortamlarinin bakim, onarim ve donatim ihtiyaçlarini karsilayarak egitimin niteligini artirmak amaciyla 81 ilde hayata geçirilen "Temel Egitimde 10 Bin Okul Projesi" Mugla’da verimli bir sekilde basariyla yürütülüyor.

Temel Egitimde 10 Bin Okul Projesi’nde, Mugla’da egitimin niteligini artirma adina istikrarli bir sekilde ilerlediklerini belirten Il Milli Egitim Müdürü Emre Çay, “Bakanligimizin destekleri, Valiligimizin himayelerinde yürüttügümüz projede çok önemli bir yol kat ettik. Ilimizde proje çerçevesindeki okullarimizin alt yapisini iyilestirme ve güçlendirmeye yönelik yürüttügümüz çalismalarimiz hiz kesmeden devam ediyor. Bunun yaninda ögrencilerimiz, ögretmen, idareci ve velilerimize yönelik gerçeklestirdigimiz egitim faaliyetlerimiz de etkin bir sekilde düzenleniyor. Projeye katki sunan, emek veren herkese tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA