Fatih'te Kapkaççiya Meydan Dayagi Attilar Açiklamasi O Anlar Kamerada

Istanbul Fatih’te bir kadinin cep telefonunu çalan kapkaççiyi, esnaf yakalayarak meydan dayagi atti. Esnaf, kadinin cep telefonunu geri almayi basarsa da biçak çeken kapkaççi kosarak uzaklasti. O anlar güvenlik kameralarina yansidi.

Fatih'te Kapkaççiya Meydan Dayagi Attilar Açiklamasi O Anlar Kamerada
Olay, Fatih Cerrahpasa’da dün saat 11.00 siralarinda meydana geldi. Iddialara göre, yolda yürüyen bir kadini hedef seçen kapkaççi, bir süre sonra harekete geçti. Çantasindan anahtar çikarmaya çalisan kadina çelme takan kapkaççi, çantadaki cep telefonunu çalarak kosmaya basladi.

Cep telefonu çalinan kadinin çiglik atmasiyla cadde esnafi, kapkaççinin pesine düstü. Birkaç sokak ileride kapkaççiyi yakalayan esnaf sopa ve yumruklarla meydan dayagi atti. Uzun süre dayak yiyen kapkaççi kendisine dövenlere biçak çekerek olay yerinden uzaklasti.

Kapkaççiya meydan dayagi kamerada

Yasanan olay bir is yerinin güvenlik kameralari tarafindan saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, kapkaççinin yakalanmasi görülüyor. Kapkaççiyi yakalayan esnaf, sopa ve yumruklarla dövüyor. Esnafin elinden kurtulan kapkaççi kosarak uzaklasiyor.

“Gelen giden dövmüs”

Kapkaça ugrayan kadinin kuzeni Levent Dagdelen, “Tam kapinin önünde anahtarini çikartirken çelme takiyor. Dengesini kaybedince cüzdandan telefonu alip kaçiyor. Orada bagirdigi için esnaf yakaliyor. Sonra gelen giden dövmüs” dedi.



“Üstü basi elimizde kaldi”

Olayin dükkaninin önünde gerçeklestigini söyleyen Ömer Ögünç, “Firinin önünde kadini sürüklemis. Telefonu almis. Benim dükkanin kösesinde esnaf çelme atarak düsürdü. Ondan sonra patakladilar. Adam zor bela kaçti. Kadinin telefonunu geri aldik. Kadina verdik. Polise teslim edilemedi. Adam kaçti. Üstü basi elimizde kaldi. Mahallenin delisinin elinde kaldi. Adami parçaladi. Hirpalamak zorunda kaldik” diye konustu.

Kapkaççinin biçak çektigi Murat Demir, “Hirsiz var, yakalayin dediler. Biz de yakaladik. Birbirimize vurduk. Bende de ufak tefek hasar oldu. Kendimi korumak istedim. Biçak çekti, elimizden kaçti” dedi.

Kaynak: İHA