Diyarbakir Radikal Okullarinda Coskulu Mezuniyet Kutlamasi

Diyarbakir’in en güçlü egitim kurumlarindan biri olan Radikal Egitim Kurumlarinda ortaokul ögrencileri, zorlu geçen bir egitim ögretim dönemi sonunda diplomalarini aldi. 2021-2022 mezunlari heyecanla keplerini havaya firlatti.

Diyarbakir Radikal Okullarinda Coskulu Mezuniyet Kutlamasi
Özel Diyarbakir Radikal Ortaokulu ögrencilerinin mezuniyet töreni özel bir konferans alaninda açik havada gerçeklesti. Mezuniyet törenine Radikal Diyarbakir Okullari Genel Müdürü Lokman Yetiz, kurumun yöneticileri, ögretmenleri, ögrenciler ve veliler katildi.

Müzik, sahne performanslari, davetliler büyük bir cosku yasadi. Kep atma töreni adeta görsel bir sölene dönüsürken, törende diplomalari verilen ögrenciler anons edilerek geçis töreni düzenlendi.

Konuyla ilgili açiklamalarda bulunan Radikal Egitim Kurumlari Genel Müdürü Lokman Yetiz, Radikal ailesi olarak bu mezuniyetin bir son olmadigini, büyük adimlara ve amaçlara bir baslangiç olmasini diledigini kaydetti.

Yetiz, “Insan hayatinda çok önemli anlar vardir. Dogmak, ilk adimi atmak, okumaya baslamak ve bugün oldugu gibi egitimin simgelerinden olan kep giymek en önemli anlardir. Bizim için mühim olan bu anlarin degerini bilmektir. Dogmak ne kadar önemli ise bunun önemini ve büyüklügünü anlamak da hayatimizin en büyük degeridir. Basta sizi büyüten ve büyük emeklerle bu seviyeye getiren anne ve babalariniza, fedakar ve özverili ögretmenlerinize, kisacasi emegi geçen herkese en derin saygilarimi ve sükranlarimi sunuyorum. Bu baslangiç çok yüksek ve iddiali üniversiteleri kazanmaniza vesile olsun dileklerimle mezuniyetinizi kutlar, sevgi ve saygilarimi sunarim” dedi.

Kaynak: İHA