Baskan Büyükkiliç, TBB'de Yeniden Encümen Üyesi Seçildi

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Türkiye Belediyeler Birligi (TBB) 2022 Yili Mayis Ayi Olagan Meclis Toplantisi’nda yapilan seçimlerde yeniden encümen üyesi seçildi.

Baskan Büyükkiliç, TBB'de Yeniden Encümen Üyesi Seçildi
Baskan Büyükkiliç, Ankara’da Türkiye Belediyeler Birligi Hizmet Binasi’nda TBB Olagan Meclis Toplantisi’na katildi.

2021 yili faaliyet raporlari ve gündem maddelerinin görüsülerek oy birligiyle karara baglandigi toplantida daha sonra encümen üyelerinin seçimine geçildi. Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç seçimler sonrasi yeniden encümen üyesi seçildi. Büyükkiliç, böylelikle TBB’nin 15 kisilik encümeninde yer almayi sürdürdü.

Baskan Büyükkiliç, açiklamasinda, “Ankara’da gerçeklestirdigimiz Türkiye Belediyeler Birligi Meclis Toplantisi’nda encümen üyelerinin belirlenmesi için oylarimizi kullandik. Sahsimi tekrar encümen üyesi olarak seçen arkadaslarima tesekkür ediyorum. Birlik, beraberlik ve uyum içerisinde çalismaya devam edecegiz” diye konustu.

Ankara’daki toplantiya katilan Hacilar Belediye Baskani Bilal Özdogan, Özvatan Belediye Baskani Halit Demir, Sarioglan Belediye Baskani Bekir Ayyildirim ve Tomarza Belediye Baskani Davut Sahin de, TBB Encümen Üyeligi’ne yeniden seçilen ve Yesilsehirler Fikir ve Proje Yarismasi’nda ödüle layik görülen Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç’i tebrik ettiler.
Kaynak: İHA