Akyurt'ta 1 Milyon Sebze Fidesi Dagitildi

Akyurt Belediyesi çiftçi destekleme programlarina devam ediyor. Bu çerçevede Akyurt’ta çiftçilik yapan ve kendi bahçesinde sebzesini yetistiren 2 bin kisiye, yüzde 75 hibeli 1 milyon adet domates ve biber fidesi dagitildi.

Akyurt'ta 1 Milyon Sebze Fidesi Dagitildi
Akyurt kapali pazar yerinde gerçeklestirilen dagitim programina Akyurt Belediye Baskani Hilal Ayik, AK Parti Akyurt Ilçe Baskani Murat Yildirim, Belediye Meclis Üyeleri, Akyurt Ziraat Odasi Baskani, çiftçiler ve vatandaslar katildi.

Baskan Hilal Ayik sebze fidelerinin dagitimi sirasinda Akyurtlularla sohbet etti. Çiftçiye desteklerinin sürecegini belirten Akyurt Belediye Baskani Hilal Ayik “Geçtigimiz yil 1000 Akyurtlu vatandasimiz fide destegimize basvurdu. Biz tamamina fide dagitimi yapik. Bu yil sayi masallah ikiye katlandi. Akyurtlulara yaptigimiz uyari ve bilgilendirmeler neticesinde karisikliga mahal vermeyen, mahallelerimizin dagitim saatlerine riayet eden tüm vatandaslarimiza tesekkür ediyorum. Fidelerimizi çiftçilerimiz ve kendi sebzesini yetistirmek isteyen vatandaslarimizla bulusturduk. Allah sebzelerinden agiz tadiyla yemeyi nasip eylesin. Bereketli olsun insallah” diye konustu.

Kaynak: İHA