23 Nisan'da Mahalleyi Bayraklarla Donatmisti, 19 Mayis Için De Hazirlik Yapti

Mugla’nin Marmaris ilçesinde 9 yildir her 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami için 105 Sokak’i bayraklar, Atatürk posterleriyle donatan terzi Salih Yazgan, bu kez de ikamet ettigi kirsal mahalle Selimiye’yi bayram yerine çevirdi.

23 Nisan'da Mahalleyi Bayraklarla Donatmisti, 19 Mayis Için De Hazirlik Yapti


Marmarisli çocuklarin ‘23 Nisan dedesi’ olarak gördügü Salih Yazgan, 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami öncesi turistik mahalleyi yüzlerce Türk Bayragi ve Atatürk posterleriyle donatti.

Emekli oldugu günden bu yana maasi ile Türk bayraklari alan Terzi Salih Yazgan, "Mahalleli ve tatilcilerle birlikte 19 Mayis’i coskuyla kutlamaya hazirlaniyoruz, bunun için bir program olusturduk. Teknelerin de denizde yapacaklari gösteriyle coskuya katki verecek, Allah saglik verdikçe her 23 Nisan’da 105. Sokagi, diger ulusal bayramlarimiz öncesi de Selimiye’yi Bayram yerine çevirmeye kararliyim. Amacim, ortak degerlerimizin önemini vurgulamak, özellikle çocuklar ile gençlere, vatan, Bayrak ve Atatürk sevgisi asilamak” dedi.



Marmaris’in turistik mahallelerinden Selimiye’de Salih Yazgan öncülügünde hazirlanan 19 Mayis kutlamalari çerçevesinde, sarkilar, marslar esliginde denizde ve karada kortej geçisi yapilacagi ögrenildi.
Kaynak: İHA