19 Mayis Coskusu Bu Yil Da Kadiköy'de

Kadiköy’de, 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami her yil oldugu gibi bu yil da coskuyla kutlanacak. Kutlamalarin ana bulusma noktasi Kalamis Atatürk Parki, gün boyunca farkli ve renkli aktivitelere ev sahipligi yapacak.

19 Mayis Coskusu Bu Yil Da Kadiköy'de
Kadiköy Belediyesi, 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami’ni birbirinden renkli etkinliklerle kutlayacak. Kutlamalarin ana bulusma noktasi Kalamis Atatürk Parki olacak. Kadiköy Belediye Baskani Serdil Dara Odabasi’nin da katilacagi bayram kutlamalari 11.00’de bisiklet turu ile baslayacak. Yaklasik 10 kilometrelik parkurdan olusan bisiklet turunda her yastan yurttas Cumhuriyet için pedal çevirecek. Saat 10.30’da bisiklet turu öncesinde, Varillaz performans grubu müzik gösterisi yapacak.

Kalamis sahili rengarenk olacak

Kadiköylüler gün boyu sürecek olan etkinliklerde; DJ performansi, balon futbolu, trambolin, tirmanma dagi, langirt, boks makinasi ve Angry Bird oyunu gibi etkinliklerle bayramin tadini çikaracak. Saat 13.00’ten itibaren Slackline gösterisi alanda olacak. Etkinliklerde yer alacak olan Kadiköy Belediyesi Gençlik Sanat Merkezi ögrencileri Pop Orkestrasi, “Let’s Dance” Latin Danslari Toplulugu ve Gençlik Korosu’yla müzik sesleri yankilanmaya devam edecek. Tüm Kadiköylülerin davetli oldugu bayram kutlamalarinda zumba dansi, bando, Parlak Sapkalilar, Yaren Zeybek Kulübü gibi renkli etkinlikler de gelenlere keyifli anlar yasatacak. Saat 19.00’da ise Cem Eroglu stand up gösterisi ile sahnede olacak.
Kaynak: İHA