Usak'ta Binlerce Kisi Sefo Konserinde Doyasiya Eglendi

Son dönemlerin popüler rap sarkicisi Sefo, Usak’ta düzenlenen GençKusak Festivali’nde bir araya geldigi 30 bin unutulmaz bir gece yasatti.

Usak'ta Binlerce Kisi Sefo Konserinde Doyasiya Eglendi


Usak Belediyesi bünyesinde hayata geçirilen Genç Kusak Toplulugu, gençler için 3 günlük “GençKusakFest” festivali düzenledi.

Festivalin ilk 2 gününde Dogukan Alsay’in sunuculugunda birçok etkinlik düzenlenirken son günde ise özellikle son zamanlarin gençleri kendisine hayran birakan rap sarkicisi Sefo sahne aldi. Saatler 21.00’i gösterdiginde Usak Kent Orkestrasi sonrasinda sahneye çikan genç rapçiyi yaklasik 30 bin kisi yakindan takip etti.

Baskan Çakin’dan yeni konser müjdeleri

Konser öncesinde açiklamalarda da bulunan Belediye Baskani Mehmet Çakin, gençlere bu tarz festivallerden daha güzellerini hak ettiklerini ve Genç Kusak’i kurarken bundan daha fazlasini hayal ettiklerinin söyleyerek gençlere güven verdi. Çok daha güzel etkinlik ve festivallerde yine beraber olacaklarini da sözlerine ekleyen Baskan Çakin, önümüzdeki günlerde düzenlenecek olan etkinliklerde de gençlere güzel sürprizler verdi. Baskan Çakin’in müjdeledigi sürpriz konserler çerçevesinde sarkicilar Simge Sagin, Pamela ve Ümit Besen’in de Usak’ta konser vereceklerinin duyurdu.
Kaynak: İHA