Haliç'te Can Pazari Kamerada Açiklamasi Suya Düsen Genci Deniz Polisi Kurtardi

Haliç kiyisinda 16 yasindaki bir genç, arkadaslariyla sakalastigi esnada dengesini kaybederek denize düstü. Suda çirpinan ve karaya çikamayan genci o esnada devriye seyreden deniz polisi kurtardi. Hareketli anlar kameralara yansirken, gencin arkadaslarinin “saçin bozuldu” diyerek dalga geçmesi “pes” dedirtti.

Haliç'te Can Pazari Kamerada Açiklamasi Suya Düsen Genci Deniz Polisi Kurtardi
Olay, geçtigimiz Sali günü saat 18.30 siralarinda Beyoglu Azapkapi Haliç kiyisinda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 16 yasindaki Bedri Y. arkadaslariyla birlikte deniz kiyisina geldi. Bir süre sonra gençler kendi aralarinda sakalasmaya basladi.

O esnada dengesini kaybeden Bedri Y. suya düstü.

Deniz polisi sudaki genci kurtardi

Neye ugradigini sasiran genç, denizde çirpinmaya basladi.

Bir süre sonra Haliç’te devriye seyreden Deniz Limani Sube Müdürlügü ekipleri, genci fark ederek yanina yaklasti. Ona önce halat atan deniz polisi, tutmasini sagladiktan sonra yaptigi çalisma sonucunda gence sudan çikartti. Bota konulan genç ardindan Fatih Balat tarafina götürülerek saglik ekiplerine teslim edildi.

“Saçin bozuldu” diyerek dalga geçti

Öte yandan yasananlar ise gencin arkadaslarinin cep telefonu kamerasina saniye saniye yansidi. Görüntülerde genç, deniz polisi tarafindan kurtarilmak istenildigi esnada arkadaslarinin “saçin bozuldu” demesi “pes” dedirtti. Polis ekipleri olayla ilgili çalisma baslatti.
Kaynak: İHA