Bursa'da 17 Yasindaki Genç Biçaklandi

Bursa’da bir kisi 17 yasindaki genci biçakladiktan sonra kaçti. Yarali genç, tedavi edilmek üzere ambulans ile hastaneye kaldirilirken süpheliyi yakalama çalismalari sürüyor.

Bursa'da 17 Yasindaki Genç Biçaklandi
Olay, merkez Osmangazi ilçesi Darmstad Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 2 kisi arasinda henüz bilinmeyen bir sebepten dolayi tartisma çikti. Tartisma kisa sürede büyürken taraflardan biri yaninda getirdigi biçak ile Aladdin T.’yi (17) biçaklayarak yaraladi. Alaaddin T. kanlar içerisinde kalirken süpheli hemen olay yerinden hizlica kaçarak uzaklasti. Çevredekiler durumu saglik ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen saglik ekipleri yaraliya yapilan ilk müdahalesinin ardindan Çekirge Devlet Hastanesi’ne kaldirildi.

Süpheliyi yakalama çalismalari sürüyor.

Olayin görgü taniklarindan Sahsuvar Köprülü, ’’Asagidan sesler gelince seslere baktik. Yerde bacagindan biçaklandigi söylenen bir erkegin oldugunu gördük. Daha sonra polis ve ambulans ekipleri geldi, yarali genci alarak hastaneye götürdü. Daha sonra ögrendigimize göre biçaklanan kisinin daha 17 yasinda oldugunu ögrendik." dedi.

Kaynak: İHA