Malazgirt Kaymakami Esnaf Ziyareti Yapti

Mus’un Malazgirt Kaymakami Yigit Yasar Demirer, ilçe merkezinde esnafi ziyaret ederek ’hayirli isler’ dileginde bulundu.

Malazgirt Kaymakami Esnaf Ziyareti Yapti
Esnafi ziyaret eden Kaymakam Demirer, Ilçe Emniyet Müdürü Serhan Türk ile birlikte çarsi merkezindeki esnafini ziyaret ettiklerini belirterek, "Ramazan Bayrami sonrasi emniyet müdürümüz ile birlikte esnafimizi ziyaret ederek hem geçmis bayramlarini tebrik ettik, hem de istek ve taleplerini dinledik. Esnafimiza büyük önem veriyoruz. Ilçemizin kalkinmasi için esnafimizin kalkinmasi hepimizin için önemlidir. Onlarin gelismesine katki saglamak bizim görevimizdir. Baskanimizla birlikte her zaman esnaf ziyaretlerimiz devam edecek" dedi.

Ilçe genelinde önemli çalismalara imza attiklarini belirten Kaymakam Demirer, vatandaslarimizin daha iyi daha huzurlu bir ortamda yasamasini saglamak amaciyla Kaymakamlik ve Ilçe Emniyet Müdürlügümüz personelimiz ile çalismalarimiz tüm hiziyla devam ediyor dedi.

Kaymakam Demirer ve Emniyet Müdürü Türk esnaf ziyaretleri sirasinda karsilastiklari çocuklara çesitli hediyeler verdiler.
Kaynak: İHA