Kazdaglarinin Eteklerinde Her Gün Yüzlerce Kisi Sahilde Spor Yapiyor

Balikesir’in Edremit Belediyesi egitimin ve sporun yaninda yer almaya devam ediyor. Edremit Belediyesi tarafindan Altinkum, Akçay ve Güre Mahallesi’nde özellikle kadinlarin katilimi ile gerçeklestirilen spor aktivitesi yogun ilgi görüyor.

Kazdaglarinin Eteklerinde Her Gün Yüzlerce Kisi Sahilde Spor Yapiyor
Edremit Belediyesi Spor Isleri Birimi bünyesinde görevli spor antrenörleri tarafindan verilen spor egitimlerinde her gün yüzlerce kisi hep birlikte spor yapiyor. Edremit Belediyesi Özel Kalem Müdürü ve Belediye Sözcüsü Tayfun Canli da Altinkum Mahallesi sahilinde spor yapan ekibi ziyaret etti. Saglikli yasam için suyun önemine dikkat çekmek için cam suluklarin dagitimini gerçeklestirdi.

Belediye Baskani Selman Hasan Arslan’in öncülügünde egitimin ve sporun yaninda olduklarini kaydeden Özel Kalem Müdürü ve Belediye Sözcüsü Tayfun Canli, “Spor isleri birimimiz yaklasik bir yildir Altinkum ve Akçay sahilinde spor faaliyetlerini sürdürüyor. Antrenörlerimizle birlikte burada hem Edremitliler, hem de misafir olarak gelenlerle her gün yaklasik 250 kisi ile spor faaliyeti yapiyorlar. Saglik için suyun önemine dikkat çekmek için cam sise su mataralarini katilimcilara dagittik. Bu etkinligin yayginlastirilmasi yönünde talepler aliyoruz. Planlamasini hizli bir sekilde yaparak diger bölgelerimizde de bu faaliyetleri baslatacagiz” dedi.

Kazdaglari’nin eteklerinde bol oksijen ve Ege Denizinden iyot esliginde saglik için bir araya gelindigini ifade eden Canli, “Her yastan sporcularimiz var. Ege Denizinden iyot kokusu ile Kazdaglari’nin oksijenini soluyarak spor yapmaktan memnunlar. Bizlerde sporun, sporcularimizin her zaman yaninda olmaya devam ediyoruz. Antrenörlerimize ve katilimcilara tesekkür ederken, belediye baskanimizin selamlarini da iletiyorum” seklinde konustu.

Kaynak: İHA