Kars'ta Sular Altinda Kalan Agaçlar Havadan Görüntülendi

Kars’ta baraj gölü sulari altinda kalan ve havalarin isinmasiyla birlikte yesermeye baslayan agaçlar havadan görüntülendi. Agaç ve bulutlarin suya yansimasi ise kartpostal görüntüler ortaya çikardi.

Kars'ta Sular Altinda Kalan Agaçlar Havadan Görüntülendi
Tarihi kimligiyle Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden olan Kars, dört mevsim ayri güzelligiyle insanlari büyülüyor. Kars’ta yapimi tamamlandiktan sonra su tutmaya baslayan Kars Baraji Gölü ise fotograf sanatçilarinin ugrak yeri oldu. Eski yerlesim yerlerinden olan Bogazköy civarinda köylüler tarafindan yillar önce dikilen agaçlar, baraj kapaklarinin kapanmasiyla birlikte sular altinda kaldi. Baraj gölü içerisinde kalan agaçlar ilkbahar mevsimiyle birlikte yeserirken, agaçlarin gökyüzündeki bulutlarla birleserek suya yansiyan manzarasi görenleri büyüledi.

“Insani adeta büyülüyor”

Yaban kuslarina da ev sahipligi yapan baraj gölünün muhtesem oldugunu belirten vatandaslar, “Çok güzel bir manzara var. Hava da bulutlu, bulutlarin suya yansimasi, agaçlarla suya yansimasi muhtesem görüntüler olusturdu, insani büyülüyor” dedi.

Öte yandan sular arasinda kalan agaçlarin etrafinda yuva yapan su kuslari ise baraj gölüne ayri bir güzellik katiyor.
Kaynak: İHA