AK Parti Heyeti Koçarli'da Incelemelerde Bulundu

Koçarli Belediye Baskani Nedim Kaplan, AK Parti Çevre, Sehir ve Kültür Baskan Yardimcisi Mustafa Kenan Yilmaz’i agirladi.

AK Parti Heyeti Koçarli'da Incelemelerde Bulundu


Bir dizi ziyaret ve incelemeler yapmak üzere Aydin’in Koçarli ilçesine gelen AK Parti Çevre, Sehir ve Kültür Baskan Yardimcisi Mustafa Kenan Yilmaz, AK Parti Il Baskani Ömer Özmen ve AK Parti Çevre, Sehir ve Kültür Baskanligi tarafindan olusturulan heyet ile birlikte Belediye Baskani Nedim Kaplan’i ziyaret etti. Misafirlerini ilk olarak Merhum Basvekil Adnan Menderes’in anisina yaptirilan, Adnan Menderes Demokrasi Müzesinde karsilayan Baskan Kaplan müze ziyaretinin ardindan Cincin mahallesinde ki Ibrahim Kaya isimli üreticiye ait topraksiz çilek üretim serasini ve Mustafa Kocatüfek isimli üreticiye ait çilek tarlasini ziyaret ederek hasat yapan isçiler ile bir araya geldiler.

Üreticilerden de çilek üretimi ile ilgili bilgiler alan AK Parti Çevre, Sehir ve Kültür Baskan Yardimcisi Mustafa Kenan Yilmaz, Baskan Kaplan ve beraberindeki heyet, özellikle Koçarli’da ilk ve tek olan topraksiz çilek serasinda incelemelerde bulundu. Daha sonra belediye binasina geçen heyeti makam odasinda agirlayan Baskan Nedim Kaplan, hizmete geldigi günden bugüne kadar yapimi biterek Koçarli’nin çehresini degistiren projeleri ve yapim asamasindaki projeleri heyete tanitti.

Koçarli’da olmaktan büyük memnuniyet duyduklarini ifade eden AK Parti Çevre, Sehir ve Kültür Baskan Yardimcisi Mustafa Kenan Yilmaz, “Basarili çalismalar ile diger ilçelerimize örnek teskil eden Koçarli ilçemizi ve bu güzel hizmetleri Koçarli’ya kazandiran Belediye Baskanimiz Nedim Kaplan’i basarili çalismalarindan dolayi tebrik ederim. Koçarli’ya vizyon ve kalite katan emegi geçen herkese tesekkür ederim” dedi.



Koçarli Belediye Baskani Nedim Kaplan ise, AK Parti Çevre, Sehir ve Kültür Baskan Yardimcisi Mustafa Kenan Yilmaz ve AK Parti heyetine Koçarli ziyaretlerinden dolayi tesekkür etti. Heyet belediye ziyareti sonrasi ilçe merkezinde hayata geçirilen projelerde incelemelerde bulunarak Koçarli’dan ayrildi.
Kaynak: İHA