Ünlü Sarkici Edis'ten Bursa'da Coskulu Konser

Son zamanlarin popüler ismi Edis, Bursa Açikhava Tiyatrosu’nda Bursali sevenleri ile bir araya geldi. Anne ve babasinin üniversite yillarinda Bursa’da tanistigini dile getiren sarkici, Bursalilara unutulmaz bir gece yasatti.

Ünlü Sarkici Edis'ten Bursa'da Coskulu Konser
Edis, yaklasik 4 aydir Amerika’da yürüttügü müzik çalismalarinin ardindan Türkiye Turnesi çerçevesinde verecegi konserlerde ilk duragi Bursa oldu.

’’Hos geldiniz gönül dostlari, seref verdiniz’ diyerek Bursali hayranlarini selamlayan Edis, danslariyla ve sahne performansiyla begeni topladi.’’

Sarki aralarinda seyirci ile sohbet eden edis Bursa’nin kendisi için önemli oldugunu dile getirdi. Edis, ’’Türkiye turnemizin ilk sehri Bursa oldu. Bize ugurlu geliyorsunuz her seferinde, hep bir sey geliyor basimiza sonrasinda. Bursa’yi çok seviyorum. Annemle babamin tanisma sehridir Bursa. Üniversitede burada okurken benim olus sürecim baslamis’’ dedi.

Bursali sevenlerinin açmis oldugu pankarti okuyan ünlü popçu; ’’Ne yaziyor orada ’var olma sebebin olan Bursa’miza hos geldiniz. Siz var ya delisiniz. Çok güzel zaman geçirecegiz, iyi eglenceler ’’diyerek Bursa Açikhava Tiyatrosu’nu dolduran binlerce hayraniyla birlikte sarkilarini seslendirdi.
Kaynak: İHA