Park Halindeki IETT Otobüsü Alev Alev Yandi

Basaksehir’de park halindeki IETT otobüsü alev alev yandi. Otobüsün yolcu tasimadigi bir anda yanginin çikmasi olasi faciayi önledi.

Park Halindeki IETT Otobüsü Alev Alev Yandi
Yangin, aksam saatlerinde Basaksehir Bedrettin Dalan Bulvarinda park halindeki IETT otobüsünün motor kisminda çikti. Iddiaya göre, öglen saatlerinden bu yana park halinde duran IETT otobüsü, henüz bilinmeyen bir nedenle motor kismindan tutusarak yanmaya basladi.

Olayi gören civardaki vatandaslar durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alirken, itfaiye ekipleri ise yangini söndürmek için çalisma baslatti. Kisa sürede söndürülen yangin sonucu ölen ya da yaralanan olmazken ekipler yanginin çikis nedeni ile ilgili genis çapli inceleme baslatti.

“Itfaiye zamaninda yetisti, araçlara siçramadan yangini söndürdü”

Olayi görenlerden Hasan basri Gedikoglu, “Ben geldigimde daha yeni baslamisti yangin. Sag tarafta ve öbür tarafta araç vardi. Baktim gelen giden yok insanlar toplaniyor itfaiyeyi aradim. Alev diger araçlara dogru gidiyordu. Allah’tan itfaiye zamaninda yetisti de diger araçlara zarar vermeden söndürdü yangini” dedi.



“Aracimi bile zor kurtardim”

Aracini zor kurtardigini söyleyen Mahmut Gemcioglu ise, “Saat üç gibi buraya geldim araç park halindeydi. Bir anda kendi kendine alev aldi. Hatta ben de aracimi bile zor kurtardim. Bilgim yok ama araç bütün gün boyunca oradaydi. Içinde yolcu yoktu, kendiliginden alev aldi. Alev aracin arka motor kisminda çikti” seklinde konustu.

Kaynak: İHA