Otomobilini O Halde Görünce Güvenlik Kamerasini Inceledi, Karsilastigi Manzarayla Soke Oldu

Kirikkale’de otoparkta duran otomobilinin tamponlarina ve plakalarina zarar verildigini gören bir vatandas, güvenlik kamerasindan gerçegi görünce soke oldu. Karsilastigi manzarada 1,5 haftadir yanlarina gidemedigi sokak köpeklerinin otomobiline zarar verildigini gördü.

Otomobilini O Halde Görünce Güvenlik Kamerasini Inceledi, Karsilastigi Manzarayla Soke Oldu
Kirikkale’de yasayan Kadir Hacibaloglu (60), emekli maasinin bir kismi ile mama alip sokak havanlarini doyuruyor. Kentteki sokak hayvanlariyla yillardir yakindan ilgilenip, Yahsihan Belediyesi’nden de aldigi yiyecekleri bazi noktalara birakiyor. Çocuklugundan beri hobi olarak sokak hayvanlarina bakan Hacibaloglu, 1,5 haftalik sehir disi programindan geldikten sonra otomobilini oturdugu sitenin otoparkina birakti. Ertesi sabah da otomobilinin yanina gelerek, tamponlarina ve bazi bölümlerine zarara verildigini gördü. Baskalarinin yaptigini zanneden Hacibaloglu, sitenin güvenlik kameralarina inceleyince karsilastigi manzarayla soke oldu. Kamerada besledigi sokak köpekleri tarafindan otomobilinin plakasi ve tamponlarinin parçalandigini gördü. Kadir Hacibaloglu, IHA muhabirine yaptigi açiklamada, çocuklugundan beri hobi olarak sokak hayvanlarini besledigini ve yakindan ilgilendigini söyledi.



Sabah arabasinin yanina gittiginde plakasinin yerde oldugunu ve tamponlarinin da parçalanmis bir vaziyette gördügünü ifade eden Hacibaloglu, "Sabah arabama baktigimda arabanin plakasinin yere düstügünü parçalandigini, tamponun kirik oldugunu ve arka tamponun da parçalanmis oldugunu gördüm" dedi.



"Onlar bana ders vermek için özellikle benim arabayi buldu"

Maasinin 3’de 1’ini sokak hayvanlarina harcadigini belirten Hacibaloglu, “Site yönetiminden kamera kayitlarini istedim. Bir de ne göreyim, sasirdim. Sokaklarda baktigim köpekler benim arabama zarar vermis. 1,5 haftadir da sehir disinda oldugum için köpeklere bakamiyordum. Onlar bana ders vermek için özellikle benim arabayi bularak altina girip kablolari parçaliyor. Digeri de tekerleri tamponlari kirmis. Ondan sonra da arkasina bakarak gittiler. Onlari bulmaya gittim tekrar besledim gönüllerini aldim. Onlardan çok özür diliyorum. Çocuklugumdan beri hobi olarak besliyorum. Maasimin 3’de 1’ini de bunlara yatiyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA