Fatih'te Vatandaslar Aracin Motoruna Sikisan Yavru Kedi Için Seferber Oldu

Fatih’te yavru kedi bir aracin motor bölümüne sikisti. Yavru kedi itfaiye ekipleri tarafindan sikistigi yerden çikartilarak kurtarilirken, mahalleli de rahat bir nefes aldi.

Fatih'te Vatandaslar Aracin Motoruna Sikisan Yavru Kedi Için Seferber Oldu
Olay, Fatih’in Kocamustafapasa Mahallesi’nde dün sabah saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir kadin sürücü aracini çalistirip ilerlemeye baslayinca motorundan ilginç bir ses geldigini fark etti. Sürücü aracini durdurup motora baktiginda hayretler içerisinde kaldi. Aracinin motorunda bir kedi oldugunu gören kadin, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Ihbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi.

Kediyi kurtaran itfaiye ekiplerine mahalleliden alkis

Kisa sürede aracin bulundugu yere gelen ekipler, vakit kaybetmeden kedileri bulundugu yerden çikarmak için çalismalara basladi.

Itfaiyenin çalismalarina çevredeki vatandaslar da destek oldu. Son derece tedirgin oldugu görülen araç sahibi ise bir an olsun onlarin yanindan ayrilmadi. Çalismalar sonucu, yavru kedi sikistigi yerden çikartilarak kurtarildi. Mahalleliler ve araç sahibi kadin ise, kedileri kurtaran itfaiye ekiplerini alkislayarak tebrik etti. Yavru kedi, itfaiye ekiplerince annesinin yanina götürüldü.
Kaynak: İHA