Erzurum'da Özel Bireyler Tarafindan Uçurtmalar Gökyüzüne Birakildi

Erzurum’da Palandöken Belediyesi ve Türkiye Sakatlar Dernegi Erzurum Subesi tarafindan Engelliler Haftasi nedeniyle etkinlik düzenlendi. Programda yöresel halk oyunlarina eslik eden özel bireyler uçurtma uçurarak doyasiya eglendi.

Erzurum'da Özel Bireyler Tarafindan Uçurtmalar Gökyüzüne Birakildi
Palandöken Belediyesi Engelsiz Yasam Parki’nda yapilan programa, Vali Okay Memis, Büyüksehir Belediye Baskanvekili Fevzi Polat, Palandöken Belediye Baskani Muhammet Sunar, Kültür ve Turizm Il Müdürü Cemal Almaz, Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürü Cemil Ilbas, özel bireyler ve aileleri katildi.

Program açilis konusmalariyla basladi.

Palandöken dagi eteklerinde bulunduklarini kaydeden Vali Memis, “Güzel ilçemizde, belediyemiz tarafindan yaptirilan bu özel alanda size hitap etmenin mutlulugunu yasiyorum.” dedi.

“Hizmetin en iyisine layiksiniz”

Memis, Büyüksehir ve Palandöken Belediyesinin kentin birçok noktasinda vatandasa dokunan projeleri hayata geçirdigini söyledi.



“Dadas kardeslerimiz hizmetin en iyisine layik” diyen Memis, konusmasini su sözlerle sürdürdü:

“Bizde bu siarla vazifemizi yapmaya ve devletin bütün imkânlarini sizlere seferber etmeye gayret ediyoruz. Bizlere bu imkânlari saglayan basta sayin cumhurbaskanimiza, bakanlarimiza ve milletvekillerimize tesekkür ediyorum. Sosyal devlet ilkesi anayasada hüküm altina alinmis çok önemli bir ilkedir. Ve ihtiyaç sahibi vatandaslarin yaninda olmayi gösterir. Her yil 500 milyon TL devletimiz tarafindan ihtiyaç sahibi kardeslerimize verilmektedir. Dünyada sosyal yardimlar açisindan örnek ülkeyiz. Bununla birlikte çalismak isteyen kardeslerimiz için de hep istihdam politikalari içerisindeyiz. Fabrika yapma derdindeyiz. Tüm vatandaslarimizin emrindeyiz.”

Yapilan konusmalarin ardindan özel bireyler tarafindan hazirlanan mini tiyatro gösterisi izleyenlerin begenisine sunuldu. Program uçurtmalarin gökyüzüne birakilmasiyla son buldu.
Kaynak: İHA