BAÜN Ve Bandirma Onyedi Eylül Üniversitesinden Is Birligi Protokolü

Balikesir Üniversitesi (BAÜN) ve Bandirma Onyedi Eylül Üniversitesi (BANÜ) arasinda; arastirma-gelistirme, deneysel, teknik çalismalarin, analizlerin gerçeklestirilmesinde hizmet alimi ile ortak girisimler ve projelerde karsilikli is birligi saglamak amaciyla protokol imzalandi.

BAÜN Ve Bandirma Onyedi Eylül Üniversitesinden Is Birligi Protokolü
Balikesir Üniversitesi Rektörlük makaminda gerçeklesen imza töreninde; Balikesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ilter Kus ve Bandirma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, kurumlar adina protokolü imzaladi. Törende, Bandirma Onyedi Eylül Üniversitesi Tip Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Nureddin Cengiz ve dekanlik yönetimi de hazir bulundu.

Imza töreninde dilek ve düsüncelerini paylasan Balikesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ilter Kus ve Bandirma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, imzalanan is birligi protokolünün, kurumlar adina hayirli olmasi dileklerinde bulundu.

Imzalanan protokol ile Balikesir Üniversitesi Deney Hayvanlari Üretim, Bakim Uygulama ve Arastirma Merkezi ve Bandirma Onyedi Eylül Üniversitesi Tip Fakültesinin; deneysel materyallerin, test ve analizlerin yapilmasi çerçevesinde, karsilikli is birligi çalismalari gerçeklestirmesi amaçlandi.
Kaynak: İHA