Bafra'da Engelsiz Emekler Sergisi Açilacak

Samsun’un Bafra ilçesinde 11 Mayis Çarsamba günü “Engelsiz Emekler El Sanatlari Sergisi” açilacak.

Bafra'da Engelsiz Emekler Sergisi Açilacak
Bafra Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezi üyelerinin el emegi göz nuru çalisma ve ürünlerinin yer aldigi sergi, 11 Mayis Çarsamba günü saat 14.00’te açilacak. Engellilere yönelik olarak Halk Egitim Merkezi koordinasyonu ile hayata geçirilen el sanatlari kursunun ürünleri ziyaretçilerin begenisine sunulacak. Engelliler Haftasi kapsaminda hazirlanan sergide ziyaretçiler ayni zamanda el emegi ürünler arasindan begendiklerini satin alabilecek.

Bafra Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezi’ndeki açilacak Engelsiz Emekler El Sanatlari Sergisi’nde; tig isi ile yapilan çantalar, sallar, supla takimlari, düzenleyici çesitleri, pul isi ile yapilan seccade, ranir takimlari, panç isi ile yapilan yatak odasi takimlari, kanaviçe isi ile yapilan ranir takimlar, seccadeler, masa örtüleri, Bafra isi ile yapilan takim çesitleri gibi ürünler yer alacak.

“Engelsiz Emekler El Sanatlari Sergisi” Engelliler Haftasi etkinlikleri kapsamindaki gerçeklestirilecek sergi, ay sonuna kadar devam edecek.

Engelliler Haftasi etkinlikleri

Bafra Belediyesi,10-16 Mayis Engelliler Haftasi kutlama etkinlikleri kapsaminda ayrica baglama kursuna devam eden ve aralarinda engelli kursiyerlerin de yer aldigi mini konser, engelliler ile Bafrasporlu eski futbolcularin mücadele edecegi hali saha futbol karsilasmasi ve farkli dallarda aktif engelli bireylerinde yer alacagi çesitli etkinliklere de ev sahipligi yapacak.
Kaynak: İHA